About me

"Автопортрет"

Роден съм на 8-ми септември 1980 г.

Учил съм психология и социология в СУ „Св. Климент Охридски“, но макар че завърших семестриално, така и не приключих образованието си.
Докато бях студент, исках да напиша книга, наречена „Нечовешки Свят“, посветена на някои психологически и социални явления, за които хората предпочитат да си затварят очите. Макар че идеите в нея бяха сравнително оригинални, може да се прокарат паралели с екзистенциализма на Албер Камю. Но едва ли някога ще се върна към писането на тази книга, защото вече съм на мнение, че това хората да познават капитализма, историята и науката е много по-важно от това да се занимават с философия, психология, и като цяло - хуманитария. Кажи му "хуманитар" и не го обиждай повече.

Израснал съм като типичен нърд (с доста допълнителен багаж от тормоз у дома), така че закономерно станах ескапист - книги, фантастика, анимация, компютърни игри. Преди време работех като game designer и game reviewer (над 10 години опит и в двете), и дори и сега професията ми е обвързана с игрите, макар че в момента не се занимавам с дизайн. Искам да стана независим разработчик, който прави оригинални и емоционални видеоигри, и правя каквото мога, за да стане това реалност.

Противник съм на религиите и идеологиите, които отричат реалността и устройват лов на вещици - от които най-опасна се оказва безбожната на пръв поглед комунистическа идеология - надминаваща по жертви и жестокост християнството, исляма и нацизма, взети заедно.

Сега вече знаете твърде много за мен... Затова ще спра дотук.
Related Posts with Thumbnails